Artistit

Artistit

TONI KORHOLA

Savolan Musteen perustaja ja omistaja. Toni perusti oman liikkeen vuonna 2016, toimittuaan ensin useita vuosia alalla ja työskenneltyään toisen artistin kanssa yhteisissä liiketiloissa.
Toni tekee pääasiassa suuria ja keskikokoisia tatuointeja tai tatuointikokonaisuuksia. Mieluiten hän tekee mustaharmaasävyisiä töitä ja ominta tyyliä Tonille ovat realismi, neotraditional, käsin piirretyt tekstitatuoinnit , freehand-skriptit sekä eri tatuointityylien ja tekniikoiden yhdistely. Mieleisiä töitä Tonille ovat esimerkiksi kauhuteemaiset, eläimet, kukat sekä erilaisten teemojen yhdistely persoonallisesti.

Vapaa-ajallaan Toni tekee aktiivisesti myös graffititaidetta.

PORTFOLIO:

toni-pienennetty

IINA KALLINEN

Iina on työskennellyt Savolan Musteella 2017 kesäkuusta alkaen. Iina aloitti osa-aikaisena harjoittelijana kosmetologiopintojensa ohella, ja myöhemmin jäi liikkeeseen vakituiseksi tatuoijaksi sekä kouluttautui lävistäjäksi.
Iina tekee mielellään mustaharmaasävyisiä sekä värikuvia ja erityisesti mandalat ja niiden yhdistäminen muihin aiheisiin ovat hänen osaamisalaansa. Kukat, maorikuviot, luontoaiheet, sekä kaikki naiselliset ja yksityiskohtaiset kokonaisuudet ovat Iinalle mieluisia teemoja. Hän tekeekin mielellään myös kantajansa vartaloa erityisen hyvin mukailevia freehand-kuvia, suoraan iholle tussilla luonnostellen.

Iina tekee Tatuoijan työnsä ohella mallikuvauksia sekä satunnaisesti ravintola-alan töitä.

PORTFOLIO:

Näyttökuva 2019-11-11 kello 8.47.34

JENNI HUKKANEN

Jenni aloitti Savolan Musteella harjoittelijana keväällä 2019, eli hän on liikkeen tuorein tapaus. Jenni hoitaa harjoittelunsa ohella monia liikkeen juoksevia asioita ja aikoo opiskella töiden ohella myös lävistäjäksi Iinan ohjauksella.
Jenni tekee mielellään tatuointeja omien piirrostensa pohjalta ja eri tyylejä sekoittaen. Erityisesti blackwork, dotwork ja linework ovat hänelle mieluisia tyylejä, mutta Jenni tykkää kokeilla jatkuvasti uusia tapoja työskennellä. Aiheina kasvit ja eläimet, uskonnolliset ja synkät aiheet, kauhu sekä omat piirrokset ovat Jennin mieliaiheita.

Tatuoijaksi opiskelu vie toistaiseksi Jenniltä runsaasti aikaa ja mielenkiintoa ja vapaallakin hän piirtää intohimoisesti.

PORTFOLIO:

jenni